Àngel Ruiz: 'Trobar-nos a la mateixa lliga dóna al·licient i interès a la competició'


  • Comparteix:

Aquest any sí hi haurà derbi

Aquest any sí hi haurà derbi

El president de l'Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz, considera que els derbis previstos aquesta temporada entre els dos equips de la ciutat farà més atractiva la competició. Ruiz, que no recorda enfrontaments oficials entre el conjunt florestà i el FS Sant Cugat espera que per l'últim partit de lliga tots dos hagin fet els deures i 'pugui ser una festa'.

Olimpyc i FS Sant Cugat viuran aquesta temporada els seus primers derbis oficials. Tots dos militaran al mateix grup de Tercera Nacional i es trobaran el 4 de febrer a Can Llobet i tancaran la competició amb el derbi de tornada al Pav3. No es recorden enfrontaments oficials entre aquests dos clubs que durant els últims 15 anys no s'han trobat perquè han militat en categories diferents o bé no han coincidit en el mateix grup. El president de l'Olimpyc, Àngel Ruiz, rep amb il·lusió aquests partits i opina que donarà més vida a la competició.

Àgel Ruiz

Crec que aquests partits sempre donen una mica d'alicient i també interés. Pot ser maco.


El calendari ha deixat per tancar la lliga un dels derbis entre Olimpyc i FS Sant Cugat. Serà el partit de tornada i l'escenari el Pav3, per tant el conjunt florestà farà de visitant. Àngel Ruiz espera que tant un equip com l'altre tinguin la feina enllestida abans d'aquell matx per poder-ho celebrar plegats.

Àngel Ruiz

Esperem que per aquesta jornada tot estigui dat i beneit i pugui ser una festa.



Mentrestant, el conjunt de la Floresta es continua preparant fins que comenci la lliga l'1 d'octubre. El primer partit dels de Txema Redondo el disputaran a la pista de l'Aldea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.